یکی از تجربیاتی که هر خانم جوانی می تواند بعد از ازدواج داشته باشد بارداری می باشد. یک لیست بلند و بالایی از بایدها و نبایدها را تا 9 ماه در زندگی خود مورد توجه قرار می دهند و خود را ملزم به رعایت برنامه روزانه غذایی می دانند. اکثر خانم ها دوست دارند مواد غذایی را مصرف نمایند که برای بچه در حال رشد و نیز خودشان مفید و سودمند باشد. خانمهای باردار بایستی در طول هرماه از مقدار مشخص و به اعتدال از میوه های خشک استفاده نمایند تا مواد مغذی لازم و ضروری را به بدن خود و متعاقبا جنین برسانند. یکی از این مواد غذایی کشمش می باشد. در ادامه نقش کشمش در بارداری را بررسی می کنیم.
دیگران هم خوانده اند: کشمش حاوی چیست؟
مشتری عزیز و گرامی؛ درصورت تمایل فرم مربوط به تخفیف لجستیک حمل و نقل، در بخش تماس با ما را تکمیل فرمایید.
آیا کشمش برای رشد جنین مفید است؟
قطعا جواب این سوال مثبت است. برخی از خواص و فواید مهم کشمش را برای مادر باردار و جنین او در این مقاله ارائه مینمائیم. از آنجا که کشمش غنی و سرشار از مواد معدنی و فیبر میباشد. هضم غذا را آسانتر نموده و برای دستگاه گوارشی بسیار مفید است. چون فیبر موجود در مواد غذایی برای هر رژیم غذایی ضروری است. مخصوصا خانم هایی که باردار هستند این نیاز دو چندان میشود! با توجه به این که بدن این اشخاص با تجزیه غذا متناقص بوده عدم تعادل هورمون باعث مشکلات هاضمه ای میشود که در اینجا کشمش به مادر کمک شایانی مینماید،
از طرفی کلسیم نیز یکی از مهمترین و اصلی ترین بخش این داستان است. چون در اصل سلامت استخوان ها و جذب کلسترول و سلامت دندان ها نقش مهمی داشته است! که هم برای مادر باردار و هم برای جنین او از واجبات است. در واقع کلسیم برای زنان باردار دو چندان اهمیت داشته چون مستقیم بر رشد استخوانهای جنین اثر مثبت میگذارد. این گونه تضمین چگالی استخوان در جنین در سطح نرمال باقی مانده و به طور مناسب رشد و نمو میکند.
از دیگر خواص و فواید کشمش برای مادران باردار مربوط به لثه و خون ریزی آن میشود. کشمش حاوی اسید اولئانولیک بوده و از پوسیدگی دندان ها و همچنین بوی بد دهان ممانعت به عمل میاورد.
جلوگیری از ابتلا به کم خونی در مادران باردار، پس از زایمان و برای رشد جنین نیز بسیار سودمند و مفید است. البته که باعث افزایش میزان هموگلوبین در بدن مادران شده و مشکلات ناشی از ضعف و کم خونی را بر طرف می سازد.
بیشتر بدانید: میزان کالری در کشمش
مضرات مصرف بیش از حد کشمش در بارداری
همان طور که می دانید اگر چه مصرف کشمش برای مادران باردار بسیار توصیه شده اما مصرف بیش از حد آن در این دوران مضراتی را ایجاد می نماید! که مختصرا به آن می پردازیم .
مصرف کشمش زیاد در دوران بارداری باعث افزایش قند خون شده و می تواند منجر به دیابت دوران حاماگی شود!. البته لازم به ذکر است که احتمال دچار شدن نوزاد به دیابت هم بسیار زیاد می شود. می تواند پیش دیابت و یا دیابت نوع 2 در جنین شود.
کشمش از جمله خشکباری است که می تواند به مادران باردار و جنین آنها کمک شایانی نماید. کشمش ها با توجه به مواد مغذی که دارند تامین کننده خوبی برای بدن این گونه افراد بوده و به متعادل کردن بدن کمک می نماید. به طور کلی چقدر خوب است که یک رژیم غذایی سالم را در پیش بگیرند تا باعث تضمین بارداری سالم و نیز زندگی سالم شود. بارداری در خانم ها می تواند تجربه ای زیبا بوده تا بچه ای سالم به دنیا آورند.
این مطلب را از دست ندهید: مصرف کشمش، بایدها و نبایدها
*آرزوی ما سلامتی همیشگی شما عزیزان میباشد*
جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروش، صادرات واردات انواع کشمش و مویز با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. درصورت تمایل در واتس اپ پیام ارسال نمایید. کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز تماس میگیرند.
مهدی خان زاده |
---|
09126145643 |
021-91309504 |
danobtrade@gmail.com |
بدون دیدگاه