بطور حتم مطلع هستید که کشورمان سالانه بیش از سه میلیون تن انواع کشمش را تهیه و تولید می نماید.  ما در خصوص صادرات در جایگاه سوم جهانی قرار گرفته ایم.  درواقع بعد از کشور ترکیه همسایه غربی مان و ایالات متحده امریکا هستیم.  بسیاری از مشتریان کشمش ما کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یکی از مناطق مهم در دنیا که مورد توجه تاجران کشورمان است و آنها صادرات کشمش به عمان را در نظر دارند کشوری که از گذشته های دور روابط سیاسی و تجاری بسیار خوبی را با کشورمان داشته است.

از این جهت صادرات به عمان یکی از گزینه های مناسب است که سودهای خوبی را عاید تجار ایرانی می نماید. اگر چه علی رغم این مسئله مسیر تجارت این کشور مانند اکثریت کشورهای همسایه در شرایط کنونی دارای پستی بلندی هایی است که می بایست از آن ها اطلاعات جامع حاصل نمود. اشخاصی که قصد صادرات انواع کشمش به این کشور را دارند میبایست از شرایط و ضوابط آن مطلع باشند! در غیر این صورت مسلما”صادرات آنها با مشکل مواجه خواهد شد.

از آنجا که اقتصاد کشوری مانند عمان بیشتر بر پایه صنایع کشاورزی و صنایع دریایی مانند ماهیگیری بنا نهاده شده غیر از اینکه منطقه نفت خیز هم دارد در حالی است که اکثر جاهای کشور اقلیم بیابانی و خشک را شامل می شود. صادرات کشمش به عمان یکی از مناسب ترین گزینه های انتخابی ما خواهد بود. اما واقعیت این است که این موضوع هم نبایستی فراموش شود! که اکثر شرکت های کشورمان در مقابل رقبای خارجی هنگام صادرات مستاصل هستند. به این دلیل که بستر مناسبی را در این باره ایجاد ننموده اند.در ادامه لطفا” با ما همراه شوید و بیشتر بدانید.

مشتری عزیز و گرامی؛ درصورت تمایل فرم مربوط به تخفیف لجستیک حمل و نقل، در بخش تماس با ما را تکمیل فرمایید.

 

کشمش_قلمی_ممتاز
کشمش زرد قلمی ممتاز
بیشتر بدانید: مرکز خرید کشمش زرد قلمی

 

مهمترین فاکتور در صادرات به عمان از نگاه تجاری چیست؟

مطمئنا همه ما عمان را کشوری می دانیم که بندرهای تجاری و همچنین کشتی های باربری زیادی را در دل خود دارد. و در واقع اینگونه به نظر می رسد که مهمترین فاکتور در صادرات داشتن خط مستقیم کشتیرانی به آب های این منطقه و تجارت دریایی است. برای مثال چین یکی از کشورهای قابل ذکر است که در این زمینه یعنی صادرات کالا به عمان را از مسیرهای دریایی برنامه ریزی و اجرائی کرده است.

اما کشورما هنوز این بستر را ایجاد ننموده است. از این رو برخی از تجار کشورمان را می بینیم که به واسطه گری توسط بازرگانان کشورهای مختلف اقدام به مبادله و تجارت می کنند. باز هم به عنوان مثال می توان این گونه عنوان نمود که ما از طریق امارات متحده عربی این تبادها را انجام می دهیم. باتوجه به سودهای بالای تجارت با عمان کنندگان کار صادرات به تبع تمام مسائل و مشکلات این پروسه را پذیرفته اند.

کشمش صادراتی
کشمش صادراتی

صادرات کشمش گلدن به عمان

آمار و ارقام اتاق بازرگانی ایران نشان می دهد که کشور ما در حال حاضر کشمش را به بیش از 80  کشور مختلف صادرات می کند. اما با این اوصاف تجار ما با چالش هایی نیز دست و پنجه نرم می کنند. بیشترین وارد کنندگان و یا کشورهایی که صادرات کشمش گلدن به آنها صورت می پذیرد از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس مانند قطر، عمان، کویت ، بحرین و…هستند.

درخصوص کشمش،در یک مقایسه ساده با محصولی مانند خرما شاید خیلی از ما فکر کنیم که خرما بیشتر آمار را به خود اختصاص داده است در صورتی که این مقایسه برعکس است و صادرات کشمش پیشتاز است. همانطور که همه ما می دانیم سود صادرات کشمش بالقوه بالاست یعنی می تواند یک کسب و کار خوب برای درآمد زایی فردی و به عنوان یک محصول و منبع، برای برندینگ دیگر محصولات کشاورزی و باغی کشور باشد. یا به تعبیر دیگر ایجاد یک بازار بین المللی برای محصولات ایرانی که از آن به تبع منجر به در آمد ارزی خواهد شد. همچنین ایجاد تجارت و تعامل دوطرفه با کشور هدف یا مقصد خواهد شد. صادرات کشمش گلدن به عمان تاکنون ارقام زیادی را به خود تخصیص داده است.

کشمش طلایی صادراتی
کشمش طلایی صادراتی

انواع کشمش صادراتی کدامند؟

یقینا مطلع هستید که در کشورمان چندین نوع کشمش مختلف و باویژگی های متفاوت تولید می شوند که عبارتند از: کشمش تیزابی (سلطانا) _ کشمش سبز پیکامی یا قلمی_ کشمش گلدن_ کشمش انگوری ملایری، بناب و ملکان_ کشمش آفتابی تاکستان و قوچان_ شرکت هایی که مویز شانی واردات می کنند. البته ناگفته نماند مویز بش شیرازی نیز به برخی کشورها صادرات می شود از جمله پاکستان.

از حق نگذریم لزوما تمامی کشمش های تولیدی ایرانی صادر نمی گردند بلکه انواعی از کشمش های  ذکر شده که شرایط صادرات را کسب نمایند. به طور کلی کشمش شهر جهانی انگور یعنی ملایر، تاکستان قزوین، کشمش بوانات و بناب و ملکان و قوچان و البته کاشمر در وهله اول پروسه صادراتی قرار دارند. کشورهای عربی تمایل و استقبال خوبی را از کشمش طلایی و گلدن ( انگوری و قلمی زرد) از خود نشان می دهند.

جالب است بدانید از کشمش طلایی در مناطق جنوبی کشور همانند اهواز و امثالهم و عرب نشین های ایران بیشتر مصرف می کنند. در ادامه عوامل موثر بر قیمت گذاری کشمش صادراتی را بررسی می کنیم.

 

کشمش_طلایی
کشمش طلایی درجه یک
بیشتر بخوانید: خرید تضمینی کشمش صادراتی

 

عوامل موثر بر قیمت کشمش های صادراتی

صادرات کشمش و انواع آن در فرایند صادرات به عنوان یک چالش مطرح می شود یعنی قیمت گذاری. بعد از اینکه کشمش های صادراتی انتخاب شدند چه چیزی مشخص می کند که کشمش صادراتی ایران به چه قیمتی به کشورهای دیگر برسد؟ مسلما” حجم تولید سالیانه، میزان عرضه و تقاضا، درجه کیفی (سوپر ، اعلاء و درجه یک) میزان سم و ناخالصی کشمش ، تازگی کشمش و… تاثیر مستقیم به روی قیمت نهایی آن خواهد داشت.

لازم به ذکر است به عنوان مثال در یک کشور قیمت کشمش به دلیل گسترش مساحت تاکستان ها آن پایین است. قطعا” این کشور کشمش صادراتی ما را به قیمت گران خریداری نخواهد کرد! درحال حاضر کشمش صادراتی از قرار هرکیلوگرم تاسه و نیم دلار به صورت عمده قیمت گذاری می شود.

 

کشمش طلایی
کشمش گلدن
بازهم بدانید: مرکز فروش مستقیم کشمش صادراتی

 

فروش کشمش گلدن صادراتی با بهترین قیمت

فروش کشمش گلدن صادراتی با بهترین قیمت در بازرگانی دانوب در حال انجام است. شما مشتری و تاجر عزیز می توانید با خیال آسوده بار کشمش مدنظرتان را در بسته بندی کارتنی و یا گونی از این مجموعه با کیفیت تضمینی تهیه فرمائید.

منابع این شرکت جزو دست اولی و بدون واسطه و مستقیم می باشد. از این جهت تعداد زیادی مشتریان گرامی از اقصی نقاط کشور با این مجموعه تعامل و همکاری بسیار خوبی را ایجاد نموده اند. با پیوستن به باشگاه مشتریان دانوب از تخفیف لجستیک حمل ونقل این بازرگانی استفاده نمائید.

سخن پایانی

همانطور که می دانیم جامعه عرب زبان در اکثریت نقاط جهان بدنبال خرید کشمش گلدن و طلایی هستند. برخی از کشورها مانند عمان، قطر و کویت که جزو ثروتمندترین آنها می باشند بارهای با کیفیت و کوالیتی لوکس و اعلا را درخواست دارند. یکی از مهمترین موارد در خصوص تهیه و خریداری کشمش های گلدن رنگ این محصول است. عرب ها خصوصا کویتی ها حتی دانه به دانه کشمش گلدن را لوکس و بدون عیب و ایراد تقاضا می کنند.

از این جهت کشمش گلدن (انگوری) شهرهای بناب و ملکان برای این کشورها مناسب است. در این خصوص اما کشوری مانند امارات متحده عربی به درجه یک گلدن ملایری هم رضایت می دهد. در این بین اما عراقی ها برایشان رنگ یکدست و خوش رنگ زیاد مهم جلوه نمی کند.

برخی از تجار عراقی خصوصا در سالهای اخیر بارهای درجه یک را طلب می کنند و برایشان مهم است که محصول خوش رنگ هم باشد و وجود قرمزی در دانه ها را ریجکت می کنند. این داستان مربوط به استانهای کرد نشین ماننداربیل و سلیمانیه عراق است. جهت خریداری انواع کشمش گلدن و طلایی با کیفیت و به قیمت تولیدی مناسب همین الان با کارشناسان مجموعه تولیدی و بازرگانی دانوب تماس حاصل فرمایید. بدون تردید لبخند رضایت از یک خرید موفق و پرسود بر لبان شما صادرکننده و تاجر عزیز جاری خواهد شد.

این مقاله در تاریخ پنجم آبانماه 1403 مورد آپدیت و به روز رسانی قرار گرفت.

*آرزوی ما موفقیت همیشگی شما عزیزان می باشد*

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروش، صادرات واردات انواع کشمش و مویز با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. درصورت تمایل در واتس اپ پیام ارسال نمایید. کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز تماس می­گیرند.

 

مهدی خان زاده
09126145643
021-91309504
danobtrade@gmail.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 4 =