سوابق تولید کشمش و البته بازار صادرات کشمش پلویی و انواع دیگر در ایران به بیش از قرن ها برمی گردد. همان طور که اطلاع دارید کشورمان درخصوص صادرات انواع خشکبار جزو کشورهای برتر است. این موقعیت برای انواع کشمش در جهان رتبه و جایگاه سوم را بعد کشورهای پیشرو ترکیه و ایالت متحده دارد. کشمش های صادراتی ایران را با نام کشمش گلدن بناب و ملکان و انواع کشمش های سلطانای تاکستان،قوچان و ملایر می شناسند.

اگر چه برخی از کشمش های مویز ایرانی هم صادرات می شوند. کشمش کشورمان در دنیا کم نظیر و اگر نگوئیم که بی نظیر است اضافه گویی نکردیم. صادرات کشمش پلویی به کشورهای اروپای شرقی و نیز کشورهای حاشیه خلیج فارس هر فصل و سال در حال انجام است. 

ایجاد زیرساخت های صادراتی بهتر و همچنین به وجود آوردن ثبات در قوانین و مقررات مربوط به صادرات است. از طرفی رفع تحریم ها که علیه ما صورت گرفته است. متعهد بودن در خصوص ارز و قیمت گذاری دستوری و همچنین بسته بندی اصولی محصولات و غیره همگی در ارتقاء این جایگاه موثر خواهد بود. لطفا با ما همراه شوید و بیشتر مطالعه بفرمایید تا بیشتر بدانید…

مشتری عزیز و گرامی؛ درصورت تمایل فرم مربوط به تخفیف لجستیک  حمل و نقل، در بخش تماس با ما را تکمیل فرمایید.
کشمش_پلویی_صادراتی
کشمش پلویی صادراتی
بیشتر بدانید: توزیع کشمش سبز قلمی صادراتی
صادرات کشمش پلویی ایران

کشمش پلویی در واقع طبق آمار و ارقام جزو پر فروش ترین کشمش ها می باشد. ما تولید کننده متنوع کشمش ها با بهترین طعم و مزه هستیم و آوازه کشمش ایرانی در جهان پیچیده است. کشمش پلویی خرمایی (قهوه ای) جزو پرتقاضاترین کشمش هاست. البته که نبایستی کشمش انگوری (طلایی) و مویز و کشمش قرمز را هم از یاد برد.

کشورهای عربی تمایل و استقبال زیادی را برای کشمش انگوری و زرد قلمی از خود نشان می دهند. کشمش طلایی در کشورهای عرب زبان با عنوان یک محصول لاکچری خرید فروش می شود. صادرات کشمش ایران هر ساله در تناژهای زیاد به کشورهایی همانند پاکستان، ارمنستان، هند، ترکیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی (ازطریق کشورهای واسط) انجام می گیرد. در این میان کشوری مانند ترکیه و اسپانیا کشمش ما را با بسته بندی خودشان و برند کشورشان به کشورهای دیگر صادرات می کنند و از این طریق به سودهای کلانی دست می یابند.

کشمش_پلویی_سوپر
کشمش پلویی آفتابی سوپر
بیشتر بخوانید: صادرات کشمش پلویی طلایی به قطر
مشکلات و چالش های صادراتی ایران

اگر تا به اینجا مقاله را دقیق مطالعه نموده باشید پیشتر عنوان نمودیم در واقع یکی از مشکلات و چالش های مهم و اساسی صادراتی عدم ثبات قیمت محصولات است. به زبانی ساده تر افزایش قیمت باعث می شود که ما نتوانیم در این خصوص رقابتی عمل نمائیم. کشورهای چین، ترکیه، افغانستان و … با پایین آوردن قیمت فروش به راحتی بازار صادرات کشمش را در دست خود می گیرند. از این رو ثبات قیمت و قیمت مناسب می تواند کمک شایانی در افزایش فروش ما داشته باشد.

از جمله مسائل و مشکلات کشمش پلویی مربوط به عدم وجود صنایع تکمیلی و نیز تبدیلی است. افزون بر این موارد کاهش محصول اولیه که همان ارقام انگور است که در حقیقت منطقی است که رابطه مستقیم با افزایش قیمت را در پی داشته باشد. از طرفی خشکسالی های اخیر، گرانی مواد اولیه تهیه و تولید کشمش مانند کربنات پتاسیم تجاری و… مواردی هستند که برایند آنها باعث گرانی و افزایش قیمت انواع کشمش خواهد شد.

مهمترین شهرهای تولید کننده کشمش پلویی

در خصوص مهمترین شهرهای تولید کننده کشمش پلویی می توان به شهر ملایر که به عنوان شهر جهانی انگور شناخته شده است و همچنین تاکستان که به عنوان دومین قطب بزرگ تولید کننده کشمش در ایران است اشاره نمود. شهرهای قوچان در استان خراسان رضوی، مراغه و بناب در استان آذربایجان شرقی، زنجان، تبریز و … هر ساله در زمان برداشت انگور، کشمش های پلویی تولیدی خود را به بازار های داخلی و نیز بین المللی ارسال می نمایند. لازم به ذکر است که کشورهای واردکننده مانند روسیه، اوکراین، آذربایجان و … از مشتریان همیشگی کشمش کشورمان می باشند.

در اکثر کشورهای دنیا صنایعی هستند که از کشمش به عنوان مواد اولیه تولیداتشان بهره می برند. در واقع کشمش و مویز با عنوان یک محصول مهم و استراتژیک برای آنها تلقی می شود. ناگفته نماند کشمش پلویی ایران سالانه جوابگوی نیاز بالای بازارهای مختلف است.

کشمش پلویی انگوری
کشمش پلویی انگوری
دیگران هم این مطلب را خوانده اند: قیمت کشمش پلویی کارتنی تاکستان
بهترین قیمت کشمش پلویی صادراتی

جهت استعلام بهترین قیمت کشمش پلویی صادراتی می توانید وب سایت های دیگر همکاران ما را کنکاش بفرمایید. یکی از اهداف و بیلانهای این مجموعه ارائه قیمت های رقابتی می باشد. صادرکنندگان عزیز که به دنبال محصول لوکس و درجه یک برای صادرات هستند.

با توجه به بازار هدف خود و برآورد هزینه های پروسه صادرات، بار کشمش خود را از همین وب سایت خریداری نمایند. ما به شما این اطمینان خاطر را خواهیم داد که سود های بسیار خوبی را عاید خود می نمائید.

بهترین بازار صادرات کشمش پلویی

بهترین بازار صادرات کشمش پلویی در بازرگانی دانوب در خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز است. از آنجا که تعداد زیادی از مشتریان گرامی سراسر کشور تعامل و همکاری بسیار خوبی را ایجاد نموده اند، لذا شما عزیزان نیز می توانید با خیال آسوده بار صادراتی خود را از مجموعه ما با قیمت مناسب تهیه فرمایید. انواع کشمش صادراتی سوپر، اعلاء و باکیفیت مقبول شما بازرگانان عزیز به صورت تضمینی خدمت شما  ارائه می شود.

سخن آخر

صادرات محصولی مانند کشمش بعد از خشکباری همچون خرما و پسته در کشورمان جا باز نموده است. به زبان ساده شهرهای بناب و ملکان جزو قدرترین صادرات چی ها می باشند. شهر جهانی ملایر هم از این قافله عقب نمانده است و ما شاهد صادرات بالای کشمش زرد طلایی ملایر هستیم. ناگفته نماند بازار صادرات کشمش تیزابی یا همان سلطانا نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

اغراق و مبالغه نکنیم کشمش تیزابی سلطانی در رتبه اول صادرات کشمش قرار دارد. با کمی سعی و تلاش و فرهنگ سازی برای مصارف هر نوع کشمش و مویز ایرانی می توانیم در جهان پیشرو باشیم. بعنوان مثال کشوری همچون ازبکستان علاوه بر صادرات مویز پرفروش خود در نقاط مختلف دنیا کشمش گلدن خود را نیز در مقادیر قابل توجه ارسال می کند.

چرا راه دورتری را برویم همین کشور جنگ زده افغانستان پولهای میلیون دلاری از فروش مویز و کشمش های گلدن و آبجوشی و آفتابی خود بدست می آورد.  آن وقت عمده صادرات کشمش ایرانی بر اساس نوع دودی و تیزابی خلاصه شده است. امید است با توجه بیشتر مسئولین گرامی ما هم در رده اول جداول صادرکنندگان برتر قرارگیریم.

این مقاله در مورخه 10 مهرماه 1403 به روز رسانی و اپدیت شده است.

*آرزوی ما موفقیت همیشگی شما عزیزان میباشد*

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروش، صادرات واردات انواع کشمش و مویز با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. درصورت تمایل در واتس اپ پیام ارسال نمایید. کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز تماس می­گیرند.

 

مهدی خان زاده
09126145643
021-91309504
danobtrade@gmail.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − پنج =