همانطور که می دانیم کشمش عمدتا از خشک کردن ارقام مختلف انگور در بارگاه iای مسقف زیر سایه و یا در نور مستقیم آفتاب به دست می آید. کشمش ها با توجه به نوع انگور انتخابی در اندازه های کوچک و درشت، بافت نرم و گوشتی یا سفت و خشک، رنگ متفاوت، دانه دار و یا بی دانه بودن وجود دارند.

تهیه کشمش از قدیم وجود داشته و حتی شواهدی نیز در نوشته های مصریان باستان پیدا شده است. مویز که در واقع نوعی کشمش است دارای طعمی ملس (ترش و شیرین) است. شیرینی و قند کشمش را فروکتوز می نامند. یا همان قند طبیعی که دارای مواد معدنی و انواع ویتامین ها مخصوصا ویتامین گروه ب و اسید فولیک و اسید پانتوتونیک هستند.

کشمش و مویز به دلیل رطوبت کم و Ph پایین دیرتر دچار کپک زدگی می شوند. کشمش ومویز به لحاظ فواید و خواصی که دارند در طب سنتی نیز کاربرد داشته و مصرف آن برای همه سنین و افراد حتی دیابتی ها توصیه می شود.

انواع کشمش و مویز در بسیاری از مناطق دنیا که دارای اقلیم مناسب و تابستان هایی با آفتاب زیاد و زمستان های معتدل باشند، تهیه و فراوری می شود. کشورمان ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان به نام در این زمینه می باشد. ناگفته نماند کشورهای ترکیه، آمریکا، یونان، استرالیا، افغانستان، شیلی، فرانسه و ایتالیا نیز از دیگر تولیدکنندگان کشمش و مویز محسوب می شوند. لطفا در ادامه ما را همراهی کنید.

مشتری عزیز و گرامی؛ درصورت تمایل فرم مربوط به تخفیف لجستیک حمل و نقل، در بخش تماس با ما را تکمیل فرمایید.

 

کشمش_آفتابی_ریز
کشمش آفتابی ریز مخصوص شکلات

 

بیشتر بدانید: فروش کشمش شغاری

 

تهیه انواع کشمش و مویز

تهیه انواع کشمش و مویز در ایران در حال حاضر هم به صورت سنتی و هم به صورت نیمه صنعتی انجام می گیرد. عمدتا روش سنتی رایج تر است. کیفیت کشمش هایی که به صورت ارگانیک تهیه می شوند نسبت به نوع کارخانه ای آن بالاتر است و مشتریان خاص خود را نیز دارد. میوه خشک انگور یکی از پرفروش ترین اقلام خشکبار محسوب می شود و امروزه شاهد صادرات آن در مقادیر و تناژهای بالا هستیم. در ادامه با انواع کشمش و مویز و نام های بین المللی آنها بیشتر آشنا شوید.

انواع کشمش
انواع کشمش

کشمش های موجود در ایران

انواع کشمش موجود در ایران را به طور کلی میتوان به این صورت دسته بندی نمود:

  1. کشمش قرمز (red raisins)
  2. کشمش سبز (green raisins)
  3. کشمش طلایی (golden raisins)
  4. کشمش مویز (curantes raisins)
  5. کشمش سیاه (black raisins)
  6. کشمش سلطانی (sultanas raisins)

 

کشمش قرمز

این کشمش همانطور که از نامش پیداست به رنگ قرمز است. از انگوری با نام انگور قرمز تهیه می شود. لازم به ذکر است در برخی مواقع برای خوش رنگ تر شدن این محصول از دود سولفور استفاده می شود.

کشمش قرمز حاوی سدیم، منیزیم، آهن، فیبر، پتاسیم و انواع ویتامین ها می باشد. از این نوع کشمش بیشتر در غذاهایی مانند کشمش پلو و بسیاری از شیرینی جات استفاده می شود.

کشمش قرمز

 

کشمش سیاه

کشمش سیاه را می توان از رایج ترین انواع کشمش دانست. این کشمش را نباید با مویز اشتباه گرفت چرا که مویز بزرگتر و درشت تر از کشمش است و طعم آن نیز مقداری به ترشی می زند. اما کشمش سیاه دارای طعم شیرین و کاراملی است. موارد کاربرد و استفاده از این کشمش در برخی غذاها و شیرینی جات و تولید شیره کشمشی است.

کشمش_سلطانی_بازرگانی_دانوب
کشمش سلطانی درجه یک

 

بیشتر بخوانید: بازار آنلاین فروش انواع کشمش

 

کشمش سلطانی

این کشمش یکی از انواع پر طرفدار در میان خشکبار شناخته شده است. در واقع این نوع کشمش معروفیت جهانی دارد. از ارقام انگور سلطانی تهیه و فراوری می شود. عمدتا بیشترین خریدار و واردکنندگان این محصول کشورهای اروپایی هستند. معمولا کشمش سلطانی با رنگ های قهوه ای، زرد و سیاه موجود می باشد.

کشمش سلطانی
کشمش سلطانی

کشمش مویز

به طور کلی کشمش های درشت را مویز می نامند و الباقی کشمش ها چون ریزتر هستند با نام کشمش در بین بازاریان و مردم عادی شناخته می شوند. به لحاظ رنگ کشمش مویز معمولا به رنگ های قهوه ای، سیاه و قرمز مایل به قهوه ای در بازار یافت می شود. همانطور که در مطالب قبلی اشاره شد مویز طعم ملس دارد که بیشتر مایل به شیرینی است.

رقم انگوری که برای تهیه مویز استفاده می شود به آن شاهانی (شانی) می گویند. البته در کشورهای دیگر با نام Corinth شناخته می شود. کشمش مویز را به صورت آفتاب خشک و یا به روش کالیفرنیایی (سایه خشک) تهیه می کنند. در بازار ایران مویز هم بدون هسته و هم هسته دار به فروش می رسد. خاصیت ضد اکسیدانی دارد و در طب سنتی نیز مصرف آن بسیار توصیه شده است.

کشمش مویز

 

کشمش سبز

کشمش سبز نامی همرنگ خود را برگزیده است و به دلیل ظاهر خوش رنگ و لعابش که سبز است کشمش سبز قلمی و یا پیکامی نامیده می شود.

این نوع کشمش را هم به صورت ارگانیک می توان تهیه نمود و هم با استفاده از مواد افزودنی تیزاب و گوگرد آن را فراوری کرد. در زمانی که از سولفور (گوگرد) استفاده می شود رنگ کشمش سبز به طلایی یا زرد مبدل می شود. بیشترین خریداران کشمش سبز قلمی کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس هستند.

کشمش سبز

دیگران هم این مطلب را خوانده اند: انواع انگور برای تهیه کشمش

 

کشمش طلایی

کشمش طلایی نوعی از کشمش های سلطانی است. در واقع استفاده از دی اکسید گوگرد باعث می شود تا رنگ طلایی در این کشمش ایجاد شود. این کشمش فروش داخلی خوبی را نداشته اما متقابلا کشورهای زیادی طالب این نوع کشمش هستند و سهم زیادی در صادرات خشکبار دارد.

کشمش طلایی به دلیل فراوری با گوگرد و زمان بیشتری که برای تهیه آن صرف می شود قیمت بالاتری را از آن خود کرده است. البته کشمش طلایی ماندگاری بسیار خوبی نیز دارد. کشمش های طلایی را کشمش انگوری نیز می گویند. این کشمش در شهر جهانی انگور ملایر، تاکستان، ملکان، قوچان و…تهیه و به دست می آید.

کشمش طلایی

 

جهت خرید انواع کشمش و مویز با کیفیت و قیمت بسیار خوب ، مستقیم و بدون واسطه از شهرهای مانند ملایر، تاکستان،کاشمر، ملکان، بناب ، قوچان و… با ما تماس حاصل فرمایید.

 

*آرزوی ما موفقیت همیشگی شما عزیزان می باشد*

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروش، صادرات واردات انواع کشمش و مویز با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. درصورت تمایل در واتس اپ پیام ارسال نمایید. کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز تماس می­گیرند.

 

مهدی خان زاده
09126145643
021-91309504
danobtrade@gmail.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دو =