به طور حتم شما مشتریان گرامی و تجار عزیز که صادرات انواع کشمش را انجام می دهید درصدد این هستید که راجع به کیفیت و مرغوبیت کشمش های صادراتی اطلاعات بیشتری را کسب نمائید.لطفا تا آخر این مقاله با ما همراه شوید و بیشتر بخوانید.
فرآیند کشمش صادراتی که به منظور صادرات خارجی صورت می گیرد میبایست استانداردهای لازم را مورد توجه قرار دهد. برای تهیه محصول صادراتی انواع کشمش، انواع انگور را در فضای باز و آزاد در مقابل نور مستقیم خورشید خشک میکنند.
در این روش انگور ها را در روی چادرهای برزنتی و یا کیسه پلاستیکی بزرگ و تمیز پهن نموده و بعد از 15 الی 20 روز کشمش بدست می آید. در این مدت انگور ها را هر چند روز جابجا می نمایند. تا هم هوا بخورند و هم اینکه تمامی حبه های انگور بصورت یکنواخت خشک شوند. در این روش کشمش های حاصله هم از شیرینی و طعم خوبی برخوردار می شوند. همچنین محتوای ویتامین D در این روش بسیار بالاست، چرا که انگور در فرایند تبدیلی به کشمش در همان ابتدا ویتامین D زیادی را در خود ذخیره می نماید. در اصطلاح بازاری محصول بدست آمده در این روش کشمش پلویی و آفتابی نامیده می شود. کشمش های پلویی عمدتا رنگ قرمز و یا سرخ دارند.
روش دیگری که در فضای باز و آزاد صورت می گیرد به اینصورت است که انگور های چیده شده را در اتاقک هایی که در آنها هوا به خوبی جریان دارد قرار می دهند. انگورها کم کم و در مدت زمان 50 لی 60 روز به کشمش تبدیل می شوند. از آنجا که در این روش زمان طولانی می باشد محتوای ویتامینها و مواد معدنی بیشتر از روش آفتاب خشک است. توجه به این نکته و پوینت بسیار حائز اهمیت می باشد.
در دو روش ذکر شده به هیچ عنوان از مواد شیمیایی و مواد افزودنی استفاده نمی شود. اما در روش های صنعتی و غیر ارگانیک به جهت سرعت بخشیدن به فرآیند کشمش صادراتی و نیز رنگ جذاب تر در آن از مواد افزودنی و بخار دی اکسید گوگرد استفاده می گردد.
انواع کشمش صادراتی تولید در ایران
کشمش های صادراتی که در ایران تولید می شود را می توان از باکیفیت ترین کشمش ها دانست. صادرات آنها به اروپا و روسیه و کشور های حوزه خلیج فارس می باشد. پر واضح است که در تولید کشمش مرغوب و با کیفیت بستگی به کیفیت انگور و دیگر اینکه در فرایند تولید و تهیه آن استانداردهای لازم و مربوطه رعایت گردد. تا بتوان به کشمش صادراتی نمونه و قابل صادرات خارجی دست یافت .در ذیل به تعدادی از انواع کشمش صادراتی اشاره می شود .
کشمش صادراتی سلطانی (sultana)
فرایند تهیه کشمش صادراتی سلطانی از انگوری با نام تامپسون می باشد. خاستگاه اصلی آن در ایالات متحده و بیشترین سطح کشت آن در کالیفرنیا می باشد. یکی از خواص بسیار مهم این کشمش وجود منبع انرژی بسیار خوب در آن می باشد. در ایران هم کشمش های تولید شده از انگور تامپسون کم نیستند. تاکستان قزوین از جمله شهرهایست که کشمش سلطانی در آن تولید می شود.
کشمش صادراتی آفتابی
از دیگر کشمش های صادراتی، کشمش صادراتی آفتابی می باشد. این کشمش جهت صادرات بیشتر خرید فروش می شود. از آن جهت به آن آفتابی می گویند چون که به وسیله آفتاب و در نور خورشید خشک و تهیه می گردد. بستگی به خواسته کشور در خواست کننده نوع ارگانیک و یا صنعتی از آن صادر می گردد.
دیگران هم این مطلب را خوانده اند: عرضه انواع کشمش بدون تیزاب
کشمش صادراتی سبز ( پیکامی)
از معروف ترین کشمش های تولیدی در کشورمان، کشمش صادراتی سبز می باشد. این نوع کشمش که به کشمش قلمی نیز معروف می باشد در انواع آجیل و تنقلات کاربرد فراوانی دارد. کشمش سبز را از خشک نمودن انگور دانه دار و بلند و کشیده تهیه می کنند. در فرایند کشمش پیکامی از بخار و دود دی اکسید گوگرد استفاده می شود به این جهت دارای رنگ سبز خوش رنگی می شود.
کشمش صادراتی تیزابی
یکی از مهمترین روشهای تشخیص کشمش تیزابی از انواع دیگر، ظاهر براق و جلا داده شده آن می باشد که کاملا واضح و آشکار چشم هر بیننده ای را به سوی خود جلب می نماید. در این نوع کشمش از مواد تیزاب که محلولی است شامل آب ،روغن سبزه ،و کربنات کلسیم میباشد استفاده میشود. رنگ کشمش صادراتی تیزابی را در طیف های قهوه ای روشن و متمایل به زرد می نماید.
کشمش صادراتی گلدن
در فرایند آن استفاده از دود و بخار گوگرد مهمترین راز طلایی شدن این کشمش را بر ملا می نماید. از کشمش طلایی به عنوان کشمش پلویی نیز استفاده میشود. این کشمش جهت صادرات رتبه خوبی را دارا می باشد. طیف رنگهای زرد کهربایی در این کشمش کاملا” هویداست. درکشورهای اروپایی با نام گلدن شناخته می شود. ناگفته نماند که در ایران برخی از فروشندگان نیز از کلمه گلدن در معاملاتشان استفاده می کنند.
کشمش صادراتی مویز
مویز از جمله کشمش هایی است که در ایران در مناطقی که انگور شاهانی و یا شانی کشت می شود، تهیه و حاصل می گردد. این نوع کشمش هم دانه دار و هم بی دانه و در اندازه های کوچک و متوسط و درشت یافت می شود. البته در ایران مویز فخری مراغه مویز نسبتا درشتی است به نسبت مویز های مناطق دیگر ایران، رنگ کشمش مویز سیاه و قهوه ای تیره می باشد.
استفاده روزانه 21 عدد مویز ناشتا در صبح باعث جلوگیری از آلزایمر و تقویت حافظه بسیار مفید و سودمند می باشد. بسیاری از فروشندگان مویز در بازار سود های خوبی بدست می آورند، چرا که هم تقاضا بیشتر می باشد و هم قیمت آن از انواع کشمش های دیگر بیشتر است.مویز افغان و ازبک در بازار ایران زیاد به چشم می خورد.
دراین میان کشمش ازبک بهترین است تا آنجا که به فور در حجره ها و فروشگاهای سطح کشور مشاهده میشود. مویز ازبک سوپر و همچنین ازبک اعلاء پرفروش ترین بازار ایران است.
ویژگی های کشمش صادراتی ممتاز چه می تواند باشد؟
شاید بدانید که ایران جزء مهمترین کشور های تولید کننده کشمش در جهان است، رتبه سوم را بعد از ایالات متحده و کشور ترکیه از آن خود نموده است. از جمله الزاماتی که کشمش صادراتی بایستی واجد آنها باشد تا بتوان آنها را در رده صادرات خارجی قرار داد. به طور کلی می توان عنوان نمود که عاری از هر گونه گرد و خاک و آلودگی و آفت بوده و وجود مواد افزودنی کم در محصول نهایی صادراتی باشد. به عنوان مثال کشمش تیزابی با رطوبت 20% میزان صادرات خوبی را دارد.
انواع کشمش را می توانید به صورت آنلاین از ما تهیه کنید. برای دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت در واتساپ با ما در ارتباط باشید.
*آرزوی ما موفقیت همیشگی شما عزیزان میباشد*
جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروش، صادرات واردات انواع کشمش و مویز با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. درصورت تمایل در واتس اپ پیام ارسال نمایید. کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز تماس میگیرند.
مهدی خان زاده |
---|
09126145643 |
021-91309504 |
danobtrade@gmail.com |
بدون دیدگاه