همان طور که خوانده اید و اطلاع دارید کشمش با عنوان یک نوع خشکبار محبوب و پرتقاضا شناخته می­ شود. تا آنجا که تولید آن به صورت سنتی و همچنین خانگی فراگیر شده است. برخی از افراد در منازل خود در زیر زمین و یا پشت بام منزل خود اقدام به تولید این میوه خشک خوش طعم می­ نمایند، و یا توسط دستگاه خانگی خود مبادرت به تهیه انواع کشمش دارند. خرید فروش کشمش سنتی و خانگی را می ­توان بر عهده بازرگانی های معتبر سطح کشور گذاشت. در واقع محصول ارگانیک شما عزیزان با قیمت منصفانه خرید فروش شود. بازرگانی دانوب مفتخر است که تا کنون رضایت مشتریان خود را فراهم آورده است. در ادامه این مقاله لطفا ما را همراهی و بیشتر مطالعه فرمایید تا بیشتر بدانید …

مشتری عزیز و گرامی؛ درصورت تمایل فرم مربوط به تخفیف لجستیک حمل و نقل، در بخش تماس با ما را تکمیل فرمایید.
کشمش_سایه_خشک_خانگی
کشمش سایه خشک خانگی
این مطلب را از دست ندهید: فروش کشمش شغاری

 تولید انواع کشمش به روشهای سنتی وخانگی

به درستی می ­شود این طور عنوان نمود که از انواع انگورهای موجود می توان کشمش تهیه نمود. اما جهت تهیه کشمش معمولا از نوع بی دانه آن استفاده می شود. کشمش های بی دانه توجه ویژه ای را در صادرات به خود اختصاص داده اند. 

انگور بی دانه (کشمشی): این نوع انگور بی دانه در ایران به فور یافت می شود. دارای دو رنگ سفید مایل به زرد و قرمز رنگ می باشد و در تهیه انواع کشمش و فرآورده های آن، شیره کشمش و دوشاب انگور مورد استفاده و کاربرد دارد.

انگور شانی: این انگور در اکثر تاکستان های ایران کشت می گردد. نام دیگر آن شاهانی می باشد. علاوه بر میوه نوبرانه تازه خوری هم دارد. رنگ متمایل به سیاه، و از آن جهت تهیه مویز که خواص درمانی بسیاری را داراست رواج دارد .

انگور عسگری (شیرازی): خاستگاه این انگور خوشمزه همانطور که از نامش پیداست استان فارس است. این نوع انگور هم تازه مصرف می­شود و هم  در تولید کشمش مورد استفاده است. 

ازدیگر انگورها جهت تهیه کشمش و مویز می­ توان انگور قرمز و انگور سیاه مونوکا را نام برد.

روش تهیه کشمش خانگی و سنتی

تهیه کشمش خانگی و سنتی بطور کلی به دو صورت انجام می پذیرد.

روش اول: این روش به انگلیسی سان مید (sun made) نام دارد. این کشمش از خشک شدن میوه انگور در زیر نور خورشید و آفتاب مستقیم بدست می آید. در کشورمان اصطلاح کشمش آفتاب خشک و آفتابی بکار می­رود، البته به کشمش پلویی هم معروف است. بین بازاریان این نوع کشمش رنگ قهوه ای خرمایی داشته و دارای طعم شیرین و خوشمزه است. در بیشتر غذاهای ایرانی و انواع دسر و صنعت پخت و پز نان و انواع کیک و شیرینی و کوکی کاربرد دارد.

تولید کشمش افتابی
تولید کشمش افتابی

 

روش دوم: در این روش انگورها را در کشمش خانه، اتاقک هایی که پنجرهای مشبک آجری دارد و چهار طرف دیوار های آن به فاصله های خیلی کم از هم مشبک می باشد، بر روی پایه های فلزی یا چوبی می گذارند. یا از سقف آویزان نموده و بعد مدت 50 الی 60 روز انگورها در زیر سایه کشمش خانه و هوای عبوری از بین دیوارهای مشبکی شکل خشک شده و رنگ طبیعی خود را حفظ میکنند. علاوه بر طعم دلپذیرش عاری از هرگونه فساد و مواد زائد می باشد. در روشهای خانگی می­توان از زیر زمین و تراسهایی که سایه خوبی دارند و انباری هایی که هوا در آنها به خوبی جریان دارد استفاده کرد و کشمش دلخواه و ارگانیک خود را بدست آوریم. بطور کلی روشهای سایه خشک مزایای بسیاری از جمله حفظ آنزیم های مفید درون انگور را دارد.

تولید کشمش سنتی
تولید کشمش سنتی
بیشتر بخوانید: خرید شیره انگور اعلاء قوچان

ما در این مجموعه سعی نموده ایم انواع کشمش و مویز با کیفیت و مرغوبیت لازم را برای شما مشتریان گرامی و بازرگانان عزیز گرد آوری نماییم .

*آرزوی ما موفقیت همیشگی شما عزیزان میباشد*

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروش، صادرات واردات انواع کشمش و مویز با ما تماس حاصل فرمایید. درصورت تمایل در واتس اپ مجموعه پیام ارسال نمایید. کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن خدمت شما مشتریان و بازرگانان عزیز تماس می­گیرند.

 

مهدی خان زاده
09126145643
021-91309504
danobtrade@gmail.com

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 4 =